MUZIEK

DISCOGRAPHY OUT NOW

Discography: “honoring the music that exists and creating our own”

Discography is de eerste EP van Emma Luca. Een EP vol discopop nummers, waaronder ook de eerder verschenen singles zoals ‘On My Mind’, ‘2.0’ en ‘Out Of My Head’. Een EP waarbij Emma de muziek genres die al bestaan wil eren en ze in haar eigen moderne jasje wil terug brengen naar nu. Een EP waar volop op gedanst kan worden!

Special Something LIVE at studio A60

Special Something OUT NOW

Bekijk hier onze akoestische versie LIVE bij 3FM’s ‘Parels van de Nacht’:

We speelden ook nog een cover bij ‘Kevin’s Kampvuurkliedjes 3FM’. Bekijk hier onze versie van Dua Lipa’s ‘Pretty Please’:

2.0 OUT NOW

‘2.0’ (two point O) gaat over het lef hebben om je relatie tot het volgende niveau te brengen en niet bang zijn om de volgende stap te nemen. Want wie weet wacht daar de betere versie van wat je al had: versie 2.0!

‘2.0’ is de tweede single in samenwerking met ‘The SuperFlyers’. De tweede single ter voorbereiding van de ‘discopop’ EP die in maart 2022 gaat verschijnen.

Beluister het nummer hier:

3FM PARELS VAN DE NACHT

We waren te gast bij 3FM DJ Kevin van Arnhem in zijn show ‘Parels van de Nacht’. Bekijk hier onze akoestische versie van ‘On My Mind’ of onze versie van Chaka Kahn’s ‘Ain’t Nobody’!

ON MY MIND OUT NOW

‘On My Mind’ is een ode aan de disco, omdat Emma en The SuperFlyers graag een avond in die tijd zouden beleven. Een goede oude disco avond! Een ode aan de disco van vroeger, in een jasje van nu.

Emma schreef dit nummer samen met het producersduo ‘The SuperFlyers’, een duo bestaande uit Wies Knipping en Anne Tekstra. Samen delen ze hun passie voor discomuziek en proberen ze dit terug te brengen naar nu. ‘Vintage Disco Pop’. Stay Tuned, want er komt nog veel meer jullie kant op!

Beluister het nummer hier:

HOME OUT NOW

Het album ‘HOME’ is vanaf nu te beluisteren! Het album bestaat uit 9 nummers, 9 verhalen. Allemaal met een gedeelde boodschap: positiviteit en hoop!

Het album bevat ook de eerste drie singles die Emma Luca heeft uitgebracht. ‘Back to You’, ‘Never Ending’ en ‘Our Hearts’.

Het album is ook te beluisteren op YouTube. Via de volgende link:

OUR HEARTS OUT NOW
‘Our Hearts’ is vanaf nu te beluisteren op alle streamingskanalen. Bekijk de video hieronder!

Vind jij het nou een leuk nummer? Deel het op social media en tag Emma Luca, zodat meer mensen er van kunnen genieten!

Muziek: Emma Luca & Wies Knipping
Studio: Studio A60, John & Rick te Dorsthorst
Video: Ter Voert Media, Arthur ter Voert

EMMA OVER ‘OUR HEARTS’

‘Baby we were scared to be together now we’re scared of being apart’
‘Our Hearts’ gaat over de angst die je kunt hebben wanneer je op het beginpunt staat van een relatie. De angst dat iemand je ook weer kan gaan verlaten. ‘Our Hearts’ staat voor het loslaten van die angsten en voor het genieten van de band die je samen hebt en de momenten die je meemaakt.
‘Cause we’re dancing here this evening and we’re dancing on the beating of our hearts.’

NEVER ENDING OUT NOW
‘Never Ending’ is vanaf nu te beluisteren op alle streamingskanalen. Bekijk de video hier!

Muziek: Emma Luca & Wies Knipping
Studio: Studio A60, John & Rick te Dorsthorst
Video: Ter Voert Media, Arthur ter Voert

EMMA OVER NEVER ENDING

“Never Ending ontstond vorig jaar, toen iemand in mijn omgeving na al jaren struggelen met depressie, echt op een dieptepunt kwam in haar leven door deze mentale ziekte. Ik zag hoe belangrijk het was voor haar om ‘begrepen’ te worden. Want het moeilijke is… aan de buitenkant is vaak niets te zien, niet zoals bij bijvoorbeeld een gebroken been.

Het schrijven van Never Ending was mijn poging om in haar hoofd te kruipen, want ik heb het zelf nooit meegemaakt. Wat voel je als je depressief bent?

Ik hoop hiermee wat openheid te creëren over dit onderwerp, want zoveel mensen zitten hiermee!Zeker in deze tijd denk ik dat depressie iets is wat wij niet moeten onderschatten.Praat met elkaar, denk aan elkaar, steun en houd van elkaar in deze belachelijke tijd!✨

Want ook liefde is ‘Never Ending’”

BACK TO YOU OUT NOW

Muziek: Emma Luca & Wies Knipping
Studio: Studio A60, John & Rick te Dorsthorst
Video: Ter Voert Media, Arthur ter Voert

EMMA OVER BACK TO YOU

“Back to You gaat over het loslaten van een relatie die niet meer lekker loopt. Ik denk dat iedereen bekend is met deze situatie, of het nou met een familielid, vriend(in) of partner is, soms loopt het zo. Met Back to You wilde ik een positieve draai geven aan deze situatie. Laat het los en wie weet kom je elkaar ooit, op een goed moment, weer tegen!”

%d bloggers liken dit: