EMMA LUCA

“MUZIEK GEEFT MIJ DE MOGELIJKHEID
OM MIJN VERHAAL TE
VERTELLEN.”

HOME


Ritmische gitaren en funky grooves afgewisseld met hoopvolle teksten en sferische ballads. Emma Luca deelt met haar muziek haar ervaringen en gedachtes. Samen met haar band brengt maakt ze een mix van dit alles uitgewerkt in krachtige popsongs waarbij je niet stil kunt zitten. Ze neemt je mee in haar wereld van liefde, kracht, fun en soms ook verlies en onzekerheid. Alle aspecten van het leven, maar hoop staat altijd centraal.

Welkom op de site van Emma Luca! Hier vind je alle updates, nieuwtjes en weetjes over Emma Luca en haar muziek. Kijk rustig even rond! Mocht je geïnteresseerd zijn of een vraag hebben? Stel die dan via het contactformulier onder het blokje contact. 

NIEUWS

et eerste te gekke nieuwtje komt op 31 oktober!! Houd deze pagina in de gaten voor updates!

TOUR DATA

BINNENKORT MEER !

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: